0
Kategórie Výrobcovia
katANTÉNNA A SATELITNÁ TECHNIKA
Informácie
O nás
Obchodné podmienky
Dodacie podmienky
Reklamačné podmienky
Ochrana osobných údajov
Kontakt
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

SkyTop s.r.o.
Hlavná 49
Šamorín 931 01
Volajte:
Mobil
tel0948 272 274
Píšte:
E-mail
einfo(@)skytop.sk
Novinky

GT-SAT GT-QD40M LTE

GT-SAT GT-QD40M LTE

16.56 EUR s DPH

Zircon FunBox SKYLINK READY

Zircon FunBox SKYLINK READY

95.22 EUR s DPH

VU+ ZERO black

VU+ ZERO black

132.48 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Výrobcovia

Súhlas s prihlásením k odberu noviniek

 

V zmysle legislatívnej úpravy, hlavne zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách, zákona č. 147/2001 Z. z. o reklame, zákona č. 22/2004 Z.z. o elektronickom obchode sme na zasielanie marketingových informáciách o našich novinkách povinní disponovať Vaším súhlasom na ich zasielanie.

V zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z. v znení neskorších predpisov sme povinní disponovať Vašim súhlasom pre uloženie Vašich osobných údajov.

 

V prípade, ak si vyššie uvedené informácie želáte dostávať prostredníctvom elektronickej pošty (e-mail), môžete nám dobrovoľný súhlas vyjadriť týmito spôsobmi:

 a) registráciou do internetového obchodu, kde v spodnej časti registrácie môžete zaškrtnúť voľbu „Súhlasím s prihlásením k odberu noviniek elektronickou poštou (e-mailom)“,

b) pri prvom nákupe tovaru a služieb v nákupnom košíku v časti za obchodnými podmienkami a to zaškrtnutím voľby „Súhlasím s prihlásením k odberu noviniek elektronickou poštou (e-mailom)“,

c) vložením e-mailovej adresy v paneli internetového obchodu s názvom „Novinky e-mailom - Newsletter“.

 

Tým nám (SkyTop s.r.o., Stará Gala 131, 930 34 Holice, IČO: 46506667, tel.: 0948 272 274, E-mail: skytop(@)skytop.sk) (ďalej ako prevádzkovateľ) poskytujete dobrovoľne súhlas so zasielaním informácií o našich novinkách a iných obchodných a marketingových informáciách na Vami poskytnutú e-mailovú adresu a zároveň potvrdzujete, že ste oprávneným užívateľom vloženej e-mailovej adresy (ďalej ako dotknutá osoba), a že ste oprávnený na udelenie takéhoto súhlasu - §15, odsek (1) nového zákona o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z.z v znení neskorších predpisov  - fyzická osoba, ktorá dovŕšila 16 rokov veku alebo ak máte menej, ako 16 rokov, disponujete súhlasom zákonného zástupcu.

 

Rozsah osobných údajov, ktoré budeme spracúvať:

Osobné údaje

Newsletter

E-mailová adresa

Áno

IP adresa

Áno

Účel spracúvania

Zasielanie marketingových informácii

Právny základ

§ 13, odsek 1, písmeno a)

Súhlas dotknutej osoby

áno

Doba spracúvania

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

 

Okrem vyššie uvedených osobných údajov uchovávame aj dátum a čas udelenia súhlasu.

Mate právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa Vás týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Súhlas môžete odvolať rovnakým spôsobom akým ste súhlas udelili.

 

Odvolať súhlas môžete týmito spôsobmi:

a) prostredníctvom časti „Ochrana osobných údajov“ vyplnením elektronickej žiadosti o prístup k Vaším osobným údajom,

b) zaslaním e-mailovej správy v predmete ktorej bude uvedené slovo "NEZASIELAŤ" na e-mailovú adresu skytop(@)skytop.sk,

c) vložením e-mailovej adresy do panela internetového obchodu s názvom „Novinky e-mailom - Newsletter“, kde systém zistí, že Vaša e-mailová adresa existuje a ponúkne Vám možnosť odhlásenia.

 

Mate právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa Vás, o práve na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo o právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, o právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o právo na prenosnosť osobných údajov.

Môžete tak vykonať prostredníctvom časti „Žiadosť o prístup alebo odstránenie mojich osobných údajov“.

 

Kópia tohto súhlasu Vám bude zaslaná v elektronickej pošte a zároveň bude uložená v našej databáze.

 

Vopred Vám ďakujeme za prípadný záujem o zasielanie informácii o našich novinkách a iných obchodných a marketingových informáciách.

 



Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Kontaktný formulár

*Meno:

*E-mail:

Váš telefón:

*Vaša správa/otázka:
*Kontrolný kód:
 
7271

Opíšte kód z políčka, slúži ako ochrana proti SPAM.
*údaje musia byť vyplnené
Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:


*
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok